Partyschip Zilvermeeuw Bekijk de skyline van Rotterdam vanaf ons partyschip Partyschip uit de vloot van de Zilvermeeuw
Boat Event
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
T. 088 111 5888
E. info@boatevent-rotterdam.nl
meer informatie 100.nl webbureau + ontwerpstudio Facebook afbeelding

Partyschip Rotterdam

Partyschip Rotterdam interieur | Boatevent Rotterdam

Het partyschip in Rotterdam van Boatevent is ideaal voor events in groepen of zakelijke evenementen. Door de uitstekende service die wordt aangeboden, zorgen wij ervoor dat uw feest in de perfecte party-stemming blijft tijdens uw vaartocht in Rotterdam.
 

De schepen vertrekken vanuit de opstapplaats Rotterdam en kunnen verschillende bestemmingen aandoen. U kunt bijvoorbeeld met uw groep genieten van de skyline van Rotterdam of van prachtige natuur in en rond de Biesbosch.
 

De Partyboten in Rotterdam

De schepen van onze rederij zijn luxe en gezellig. Doordat we over verschillende schepen beschikken, kunnen voor iedere groepsgrootte een geschikte partyschip inzetten.  Zo is Zilvermeeuw 6 een modern schip met een geheel vernieuwd interieur in 2012. De Zilvermeeuw 6 is wat intiemer en heeft een salon,  waar zowel zit- als statafels in kunnen.

Onze andere partyboot in Rotterdam, de Catharinaplaat, is sinds kort gemoderniseerd met een warm interieur! Ook beschikt de Catharinaplaat over meerdere salons en een panoramadek.
 

Catering tijdens de vaart

Op het partyschip kunnen we met uitgebreide hapjes verzorgen. Wij bieden diverse arrangementen, waardoor er voor elke gelegenheid een passende catering kan worden aangeboden. Organiseer uw feest dus op een originele plek: één van onze partyschepen in Rotterdam!
 

Meer informatie over een Partyschip Rotterdam?

We maken graag een vrijblijvende afspraak om onze vloot te bezichtigen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar 088 111 5888 of een e-mail sturen naar info@boatevent-rotterdam.nl. Wij zien u graag op ons partyboot in Rotterdam en omstreken.