Partyboot Rotterdam Zilvermeeuw 6 Binnenkant partyboot Rotterdam Met dit sfeervolle partyboot biedt Boatevent diverse mogelijkheden voor uw bedrijfsevent. Partyboot Rotterdam Partyboot huren Rotterdam
Boat Event
Biesboschweg 2
4924 BB Drimmelen
T. 088 111 5888
E. info@boatevent-rotterdam.nl
meer informatie 100.nl webbureau + ontwerpstudio Facebook afbeelding

Partyboot Rotterdam

Partyboot Rotterdam

Met een partyboot in Rotterdam zorgen wij ervoor dat u een feestelijk evenement op een unieke locatie kunt verwachten! De schepen van onze rederij zijn luxe, gezellig en geheel aan uw wensen aan te passen. Doordat we over een diverse vloot beschikken, kunnen we voor iedere groepsgrootte (van 50 tot 300 man) een geschikte partyboot in Rotterdam inzetten. Zo is Zilvermeeuw 6 een moderne partyboot met een geheel vernieuwd interieur en de Catharinaplaat een geheel nieuw modern schip met een warm interieur! 
 

Waarom kiezen voor Boatevent?

Onze rederij heeft moderne partyboten - maar er is meer! Ons creatieve team denkt graag met u mee om tot een geslaagd evenement te komen. Catering, entertainment, indeling, opstaplocaties en vaarroutes kunnen geheel aan uw voorkeuren worden aangepast. Een partyboot in Rotterdam huren is dus altijd een goed idee!

Aan alles wordt gedacht: de bemanning van onze partyboten weten nog wat echte gastvrijheid is! Een feest op een partyboot slaagt dus gegarandeerd. We voorzien uw evenement graag van uitgebreide hapjes tijdens de vaartocht; bijvoorbeeld als walking diner waardoor uw party gevarieerd en vernieuwend blijft.
 

Vaargebied van onze partyboot in Rotterdam

De partyboten van Boatevent kan op verschillende locaties aanmeren. Zo kunt u naast de Rotterdamse havens ook inschepen in de Maasvlakte, Drechtsteden, de Biesbosch en de Zeeuwse wateren. Met onze luxe partyboot verzorgen we zelfs tochten in Amsterdam. In overleg met ons kunt u vaarroutes en aanmeer locaties bepalen. Zo kunt u tijdens de tocht met onze partyboot Rotterdam en omstreken verkennen.

We maken graag een vrijblijvende afspraak zodat u onze partyboot kunt bezichtigen. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar 088 111 5888 of een e-mail sturen naar info@boatevent-rotterdam.nl.
 

Meer weten over onze partyboten in Rotterdam en de arrangementen die wij aanbieden? Bekijk dan onze Rotterdam pagina op De Zilvermeeuw!